The 2-Minute Rule for petek tamiri

Wiki Article

In afterwards years, the family members business enterprise moved to Istanbul a various multicultural metropolis full of colour and character.

Kampanyalardan haberdar olabilmem için kişisel verilerimin işlenmesini ve tarafıma elektronik ileti gönderilmesini kabul ediyorum.

Doğru yapıştırıcı ile delik kalorifer peteğini tamir etmenin hiç de zor olmadığını göreceksiniz.

3 tane petek su kaçırıyor borulardan, bir usta göz attı kısa borular su kaçırıyor dedi, çok detayı bilmiyorum ama sanırım şu anda three tane kısa boru da su kaçağı var uzunları bilmiyorum

Sızdıran radyatör vanası onarmak için önce sistemin içindeki suyu sızıntının olduğu yerin altına boşaltmanız gerekir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the most effective YouTube knowledge and our most recent features. Learn more

Bu sebeple petekler ısınmaz. Isınmayan petekler, işini bilen tesisat ustaları tarafınca yapılması gerekli bir temizlik işlemidir.

Merhabalar kendi özel ekibimizle geliyoruz kırmadan dökmeden robotic makinamız da tıkalınız ve su arızanızı cozuyoruz

Yukarıdaki tabloda verilen petek temizleme fiyatları örnek olarak verilmiştir. Çakıroğlu tesisat fimamız ile iletişime geçilerek detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz. Bazı evlerde petek sayısı değişmektedir. Bu sebeple petek sayısına göre fiyatlandırmada değişiklik olabilir.

You happen to be utilizing a browser that may not supported by Facebook, so we've redirected you to definitely a simpler Variation to supply you with the very best practical experience.

Yukarıda sıralanan hızmetler hem kombi servislerini arayarak hizmet alabileceğiniz hem de bireysel olarak hizmet veren bir kombicinin yapabileceği işlemlerdir. 

You happen to be using a browser that isn't supported by Fb, so we have redirected you to definitely a less complicated Model to provide you with the ideal practical experience.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi petek tamiri hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Mert ısı her hizmetinize memnuniyet katar. Sienna profilo beko arçelik vestel tüm bakim ve tadilat tamirat her türlü tesisat itina ile yapılır

Report this wiki page